WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Kniha návštěv"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Hledaji se pratele Snehurky
Eva [212.79.110.xxx]  Před 7 roky
   
Ahoj trempové,
Hledám kamarády mé maminky, která zemřela.Chtěla bych fotky z jejího mladí či jiné věci abych měla co nejvíce vzpomínek na maminku.
Říkali jí Sněhurka od 16let (Blanka Scheibalová, jezdila ze 7 kluky proto ta přezdívka), ročník 1956. Narodila se v Praze-Holešovicích na Štvanici.Dělala umělecko-průmyslovou školu.Její mamka Eva Scheibalová pracovala na pumpě. Sněhurka má bratra Ivana (neznám ho), který také jezdil na vandr jezdila s i jejich kamarádka + Eva Peškova - Indiánka těž z Prahy. Sněhurka občas měla sebou mourovatého kocourka Matýska, vlajku sever proti jihu, zpívala hrála na kytaru (měla 18ti strunou kytaru dělanou na zakázku od Zycha, kterou jí někdo na vandru ukradl).Původem blondýna obarvená na černou, dlouhé vlasy zapletené do dvou copů,modré velké oči. Jednou na vandru jí byla zima a tak se přibližovala k ohni až jí jeden cop uhořel. Znala Čuňase a Magora. Nejsem si jistá ale osada asi byla T.O.Severaci ale nevím to přesně.Hodně malovala a vytvářela mnoho věcí z moduritu, výbornou bůčkovou pomazánku. Hodně zpívala písně od Kryla a Schelingera. Sjížděla i divokou řeku a byla háček.Kuřačka zásadně jen startky bez filtru.Víc věcí si už nevybavuji,ale doufám že se někdo najde a bude někdo něco mít abych měla moc vzpomínek na maminku věčnou zakletou Sněhurku. Moc vám všem děkuji za sdílení. Kontakt na mě email EvaVlckova.89@seznam.cz a nebo tady na fb. Posílejte fotky či nějaké informace nebo pište dotazy ptejte se. Děkuji S pozdravem Sněhurka mladší
   
Našli se!
Adam [216.232.65.x]  Před 7 roky
   Našli se, dokonce všech sedm! Jmenují se Prófa, Brumla, Stydla, Kejchla, Klimba, Hopla a Šmudla. Prófovi Sněhurka vytrhla list z notesu, Brumlovi ujedla z mističky, Stydlovi a Kejchlovi z talířku, Klimbovi upila z hrníčku grog, Hoplovi vypila celou flašku rumu, no a Šmudlovi vyfókala šecku trávu. Trpaslíci ji našli, chudinku, vyvrácenou na betli. K oživení museli použít dýchání z úst do úst po francouzském způsobu a masáž srdce, leč zadařilo se! At žije Sněhurka!
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [110068], dnes 25 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
YjQ0ZTNiOT