WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Kniha návštěv"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
SE-3, J. Pokorný, R. Burkhardt
V. A. Gregor-Celofán [154.20.248.xxx]  Před 11 a ¼ rokem
   Před nějakým časem se mi dostaly do rukou čtyři CDs od "Tří seniorů". Nyní referuji k Edici SE-3, ročenka č. 3, r. 2011, Nové i staronové (historické) poznatky z Moravského krasu letos už do třetice! Tématický okruh 3; Šli před námi.
TO - 3/2: Josef Pokorný: Vzpomínka na RNDr. Rudolfa Burkhardta (kompilace mat.). Tento nekrolog s Rudolfovou fotografií tvoří první část mojí práce,GREGOR, V. A., 1975, ?RNDr. Rudolf Burkhardt. Acta Musei Moraviae, Sci. naturales, 60: 185-198, ze které je ad verbum přetištěn. V Pokorného komentáři moje autorství zcela zaniká a z celého kontextu Vzpomínky je možné je přičítat právě Pokornému.
TO - 3/4: RNDr. Rudolf Burkhardt a jeho dílo. (Bibliografie Dr. Burkhardta). Tento článek je opět doslovnou kopii druhé a stěžejní části mé výše citované práce -- a neuvádí žádného autora! Autorství tudíž může být přičítáno opět Pokornému.
Josefa Pokorného jsem dnes upozornil soukromým dopisem včetně několika informací o autorských právech, získávání svolení, citace všech informačních zdrojů a serioznosti a profesionalitě v publikační práci.

PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [113294], dnes 50 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
MTNlN2I