WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Kniha návštěv"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Nové stránky Býčí skály
Hana Kuchařová [154.20.246.xx]  Před 12 a ½ rokem
   Nové býčiskalské stránky jsou důkazem, že každá změna vede k horšímu. Zmizely rubriky Nejnovější, Nejoblíbenější a Diskuse. Zmizel jednoduchý přístup ke všem článkům a fotografiím, jsou k mání jen ty nejnovější. Co vás k té nepotřebné a nevítané změně donutilo?
A co se stalo s Martinem Golcem? Neviděla jsem ho na Dnech otevřených dveří a přestal psát své zajímavé příspěvky. Škoda, bez nich jsou vaše stránky chudší.
   
Re: Nové stránky Býčí skály
Petr P. [154.20.246.xx]  Před 12 a ½ rokem
   Absolutně souhlasím. Ty nové stránky stojí daleko za původními. Nevidím důvod ke změně. Prostě nějaký Novák dostal nápad, že musí udělat něco nového i když to nestojí za nic :-((
   
Re: Nové stránky Býčí skály
Petr Koukal   Před 12 a ½ rokem
   Musím Vás na tomto místě uklidnit. Nic nezmizelo. Spíše naopak. Pročtěte si prosím pozorně, co je na nových strájnkách napsáno.
      
Re: Re: Nové stránky Býčí skály
Miki   Před 12 a ½ rokem
   Každá akce vyvolá reakci, každá změna ruší zaběhlé pořádky :-)
Původní stránky jsou nadále funkční, odkaz na ně je na úvodní stránce hned dvakrát + odkaz na tuto Knihu návštěv, zde stačí kliknout na nápis "WWW.BYCISKALA.CZ" a zobrazí se to, co dříve.
      
Re: Re: Nové stránky Býčí skály
Petr P. [154.20.252.xx]  Před 12 a ½ rokem
   No jo, to je všechno krásné, uznávám vaše argumenty a prosím za omluvu, že jsem se narodil. Ale pořád mi vrtá hlavou proč je nutné mít dvojí stránky, když ty první (originální) jsou, alespon podle mého názoru, dokonalé a postačující.
Dále, kolik čtenářů, kteří se dvěma kliky dostanou na nové stránky, se bude obtěžovat kliknutím na staré? Lidé jsou dnes děsně líní a to i na klikání. Mají rádi všechno naservírované na první stránce a ta je v nové formě velice chudá. Pokud nekliknou na staré, připraví se o skutečné bohatství (to nemíním ironicky) článků, fotografií a map, které jsou plně a jednoduše dostupné na starých stránkách.
Myslím, že nejlepším řešením, to když opravdu musí být dvoje stránky, by bylo umístit klik-referenci k novým na staré, ne naopak.
No, jak myslíte. At se daří bádání.
         
Re: Re: Re: Nové stránky Býčí skály
Petr Koukal   Před 12 a ½ rokem
   "Nové stránky" jsou tu proto aby podaly ucelenou informaci o činnopsti ZO 6-01 ČSS Býčí skála
ale na zakladě jineho shematu (Popis výzkumných lokalit, pracovišť a pod.). "Staré" i "nové" stránky zobrazují data z jedné databáze. Takže žádná publikovaná informace Vám nezůstane utajena. Jako všude jinde na internetu i zde platí heslo, kdo hledá najde. Pokud Vám tato forma nevyhovuje, nic Vám nebrání používat stránky "staré".

Píšete tu - cituji :

Lidé jsou dnes děsně líní a to i na klikání. Mají rádi všechno naservírované na první stránce a ta je v nové formě velice chudá.

Ptám se tedy, jaké informace Vám na úvodní stránce "nových stránek" chybí ?
PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [114054], dnes 62 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
NTQ0N2FhYW