WWW.ByciSkala.cz
 
 
Diskuse "Kniha návštěv"
Zobrazit : témata / vlákna / podle času
Foto Antonína Bočka
Celofán [216.232.66.xxx]  Před 5 a ¾ rokem
   
Stálé zdraví, přátelé troglodyté a troglofilové,

již nějaký čas jsem ve spojení s Dr. Johannesem Mattesem, členem Rakouské akademie věd a generálním sekretářem Rakouské speleologické společnosti. Johannes pracuje na projektu biografického lexikonu speleologů narozených v zemích bývalého Rakousko-Uherska do r. 1918. Poslal jsem Johannesovi nějaké materiály; nyní potřebuje slušnou fotku Antonína Bočka, zakladatele a dlouholetého předsedy Speleologického klubu pro zemi Moravskoslezkou se sídlem v Brně.

Prosím, pokud byste nějakou slušnou fotku měli -- preferujeme fotografický portrét -- zašlete ji elektronicky na moji normální e-mail adresu (řada krasavců a speleoložek ji zná); pokud ji neznáte tak na kommerční adresu,

vagregor@yahoo.ca

Děkuji, Celda
   
Re: Foto Antonína Bočka
Celofán [207.81.65.xx]  Před 5 a ½ rokem
   
Děkuji vám, drazí kolegové, za tu přehršli fotek Old Tony-ho, které jste mi zaslali. Bylo jich tolik, že jsem se musel doplazit k mojí kněmuhovně a probrat se staršími ročníky časopisu Československý kras z 50. let. V ročníku 1956 jsem našel docela slušnou fotku, která snesla potřebné zvětšení bez úrazu -- není vidět rastr. Takže Johannes je spokojen a já také.

Vás at ochrañuje a svým mocným vádlem trestá veliký Lomikel.

Celda :o))


PSPad TinyMCE Zoomify AutoViewer LuckyView LongtailVideo PHP
Návštěvy : [110078], dnes 35 |  | RSS  Data Diskuse | © Copyright
YjJiNGNmMG